parallax background

De la proiect la construcție finală, piesă cu piesăConstant Compex SRL


Constant Compex este o companie performantă, specializată în lucrări de construcții și confecții metalice, formată dintr-o echipă stabilă de profesioniști în domeniul construcțiilor – ingineri, subingineri, maiștri, sudori, lăcătuși, alături de alte specializări complementare.

Credem în valoarea adusă de resurse umane, ne mândrim cu un personal competent în a cărui pregătire și formare profesională investim periodic.

În plus, societatea noastră investește în utilaje și dotări tehnologice pentru a realiza proiecte majore de structură metalică conform standardelor de excelență în domeniu.

Constructii şi structuri metalice


Constant Compex asigură servicii complete pentru realizarea oricărui tip de contrucție din structuri metalice: proiectare, furnizare de structuri metalice și accesorii necesare, transport și montaj profesional, conform proiectului tehnic și bugetului de construcție.

Societatea noastră execută producție industrială pentru confecții metalice, structuri metalice pentru construcții civile și industriale, hale industriale, grinzi, traverse, stâlpi, ferme, arcade, structuri tubulare, planșee etc.

De asemenea, realizăm reparații și revizii la utilaje existente pentru industria chimică, petrochimică și a cimentului. Avem personal și utilaje specializate pentru susținerea unor proiecte și șantiere de anvergură astfel încât să ne încadrăm în limite de timp și necesar tehnologic.

Ne mandrim cu o varietate de lucrari realizate, sunt cartea noastra de vizita:

Pentru construcția unei hale la cheie de aprox. 1000m2, Constant Compex oferă un termen de execuție de 3 luni, calculat în funcție de o schiță tehnică standard, disponibilitatea pe șantier a materialelor și condiții meteo ale anotimpului.

De-a lungul timpului, Constant Compex a realizat și lucrări de mari dimensiuni, cu termene de construcție îndelungate (șantiere de 2 ani), pe baza unor schițe tehnice complexe și multiple condiționări structurale.

3 luni

Construcţie hală 1000 m2 la cheie

25

Clienţi mulţumiţi

25

Proiecte complete


Lucrăm alături de parteneri de încredere pentru a asigura
un standard ridicat în materie de execuție.CertificariResursa umană este un factor important căruia i-am acordat atenție, astfel am investit în pregătirea profesională a angajaților.
Personalul sudor angajat este certificat TÜV, conform Directivei Europene EN 287-1:2006.