Hale de productie pe structuri metalice


Proiectate pentru asigurarea unui flux de producție


Constructiile metalice permit versatilitate in materie de spatiu si sisteme de compartimentare cu pereti, acoperis si instalatii tehnice si tehnologice. Inginerii Constant Compex pot realiza orice tip de hale industriale pentru variate domenii de productie.

Acestea sunt construite pentru a avea o durata de viata lunga si costuri minime de intretinere. In domeniul structurilor metalice pentru hale de productie, spatiile sunt gandite in functie de necesarul de operatiuni al clientului. Hala de productie este partitionata in spatiu incat sa asigure un flux bine determinat al proceselor de lucru.

Avem posibilitatea sa abordam o gama generoasa de proiecte in sectorul structurilor metalice si oferim proiectare asistata pentru modelari 3D in programe specializate. Modelul digital identifica repere de tipul: stalpi, sisteme de prindere, grinzi, contravanturi etc, pentru a reprezenta cu fidelitate structura ce urmeaza a fi edificata in etapele de montaj. Criteriile noastre impun calculatii riguroase la nivel de materiale pentru a asigura costuri reduse de executie.

Structurile metalice sunt recomandate pentru constructia de hale utilitare datorita lejeritatii de configurare a spatiului si termenul rapid de dare in folosinta a constructiilor. Avem capacitatea de a proiecta si furniza componentele principale ale unei hale agricole pe structura metalica, detalii privind structura primara si secundara, sistemele de pereti si acoperis, sisteme de termoizolatie si placari exterioare, accesorii, instalatii etc.

Oferim libertate in proiectarea structurii in functie de cerintele clientului si specificul halei agricole. Experienta Constant Compex asigura realizarea unei hale de productie in termene scurte cu ajutorul materialelor prefabricate si a unei echipe specializate in montaj si operationalizare.