Hale de depozitare si logistica pe structuri metalice


Structuri flexibile și durabile


Proiectul unei hale de depozitare construita pe structura metalica presupune compartimentarea spatiilor pentru a asigura un flux ideal de intrare si iesire marfa, inclusiv spatiu pentru birouri si spatii tehnice. Proiectele pot cuprinde spatii pentru activitati industriale cu deschidere libera generoasa sau multiple deschideri, iar dimensiunile pot varia in functie de specificul industrial.

Halele de depozitare sunt cladiri functionale executate pe baza unei utilizari optime de spatiu, fara stalpi de sprijin in interior pentru avantajul de depozitare, o buna iluminare, aerisire si climatizare. Posibilitatea extinderii ulterioare a halei indeplineste cerinte de dezvoltare ulterioara a spatiilor. Constructiile pe care le realizam pot fi izolate termic, neizolate sau partial izolate.

Lucram cu materiale alese din punct de vedere al eficientei dovedite – otel galvanizat, lemn si beton, potrivite pentru constructii utilitare. In proiectarea spatiilor, gandim in materie de deschideri largi, cu distante mari intre stalpi pe lungime si latime, inaltimi mari, multiple intrari, porti sectionale pentru acces utilaje de transport marfa etc.

Adaptarea spatiilor include pardoseli speciale, panouri electrice, iluminat, incalzire, rampe ajustabile, spatii de birouri, toalete, vestiare si alte spatii tehnice sau de inventor.

Avem posibilitatea sa abordam o gama generoasa de proiecte in sectorul structurilor metalice si oferim proiectare asistata pentru modelari 3D in programe specializate. Modelul digital identifica repere de tipul: stalpi, sisteme de prindere, grinzi, contravanturi etc, pentru a reprezenta cu fidelitate structura ce urmeaza a fi edificata in etapele de montaj. Criteriile noastre impun calculatii riguroase la nivel de materiale pentru a asigura costuri reduse de executie.

Structurile metalice sunt recomandate pentru constructia de hale utilitare datorita lejeritatii de configurare a spatiului si termenul rapid de dare in folosinta a constructiilor. Avem capacitatea de a proiecta si furniza componentele principale ale unei hale pe structura metalica, detalii privind structura primara si secundara, sistemele de pereti si acoperis, sisteme de termoizolatie si placari exterioare, accesorii, instalatii etc. Oferim libertate in proiectarea structurii in functie de cerintele clientului si specificul halei de depozitare.