Silozuri de cereale pe structuri metalice


Depozitare în siguranță a cerealelor


Confectionam silozuri din structuri metalice din otel cu baza plata sau baza conica, asamblate robust, conform normelor de siguranta europene, dotate cu accesorii complete – scari, usi, platforme, ventilatoare de aerisire, transportoare etc – construite in functie de parametri variabili de stocare pentru diferite tipuri de cereale.

Misiunea Constant Compex este de a furniza clientilor constructii metalice de inalta calitate, astfel incat sa putem asigura o exploatare sigura a cerealelor depozitate, atat la incarcare, cat si descarcare. Silozurile realizate de noi pot fi dotate cu sisteme de monitorizare si control, senzori pentru masurarea temperaturii, umiditatii, nivelului de dioxid de carbon si nivelul de produs din depozitare.

Avem in vedere standarde europene pentru stocarea optima a cerealelor in functie de capacitate si specific. Silozurile metalice sunt prevazute cu canale de golire si sisteme de aerare si aerisire cu ventilatoare, scari solide (interioare si exterioare), cu trepte anti-derapaj, realizate din otel galvanizat, grilaj de protectie si platforme de repaos. Sunt dotate cu usi care permit inspectarea produsului si accesoriilor din interior.

Constructia unui siloz implica realizarea fundatiilor, celulelor de depozitare, sistemelor de aerare si ventilatie, sistemelor de incarcare si descarcare, monitorizare si control, instalatii electrice si echipamente de manipulare, plus alte constructii auxiliare. Silozurile sunt solutii economice de depozitare pentru cereale, dimensiunile acestora pot fi de mica, medie si mare capacitate, iar compania noastra ofera consultanta, proiectare si montaj, fiind astfel disponibila pentru proiecte complete, livrate la cheie.