Hale agricole pe structuri metalice


Avantaje pentru domeniul agricol


Structurile metalice pentru hale agricole sunt construite pentru a asigura partitionare ideala pentru depozitare si activitati de profil. Constructia lor presupune costuri reduse pentru transport, montaj si intretinere, iar inaltarea unor astfel de hale se poate realiza rapid cu ajutorul materialelor prefabricate.

Proiectele Constant Compex vizeaza constructia de hale agricole gandite in functie de procese de manevrare si depozitare. Aceste hale pot cuprinde unitati de stocare si pot fi ramificate sau dezvoltate pentru a deveni hale de productie. Depozitele de cereale sau de fructe si legume necesita anumite conditii riguroase de termoizolare si hidroizolare pentru a mentine in siguranta produsele agricole in temperaturi si umiditate controlate.

Spatiile de hale agricole pot fi folosite penttru depozitarea utilajelor, iar peretii halei pot fi repartitionati pentru depozitarea mai multor tipuri de cereale. Materialele propuse sunt alese in termeni economici pentru versatilitate si rezistenta.

Avem posibilitatea sa abordam o gama generoasa de proiecte in sectorul structurilor metalice si oferim proiectare asistata pentru modelari 3D in programe specializate. Modelul digital identifica repere de tipul: stalpi, sisteme de prindere, grinzi, contravanturi etc, pentru a reprezenta cu fidelitate structura ce urmeaza a fi edificata in etapele de montaj. Criteriile noastre impun calculatii riguroase la nivel de materiale pentru a asigura costuri reduse de executie.

Structurile metalice sunt recomandate pentru constructia de hale utilitare datorita lejeritatii de configurare a spatiului si termenul rapid de dare in folosinta a constructiilor. Avem capacitatea de a proiecta si furniza componentele principale ale unei hale agricole pe structura metalica, detalii privind structura primara si secundara, sistemele de pereti si acoperis, sisteme de termoizolatie si placari exterioare, accesorii, instalatii etc. Oferim libertate in proiectarea structurii in functie de cerintele clientului si specificul halei agricole.

Suntem in partener de incredere cand vine vorba de proiectare, executie si montaj. Realizam lucrari la cheie, pregatite pentru operationalizare. Realizam tratarea si acoperirea suprafetelor, protectie anticoroziva prin zincare, vopsea antifoc, termospumante etc.

Halele agricole construite de Constant Compex indeplinesc toate cerintele tehnice si sunt personalizate conform domeniului agricol sau agro-zootehnic al clientului.